Besparing inkoop van drukwerk

Alles voor een glimlach

Een geweldige opdracht van Coolblue (een organisatie die net als Drukwerkcoaching alleen klanten blij wil maken) was: kunnen we geld besparen op de inkoop van foam enveloppen? Daar gaat Drukwerkcoaching mee aan de slag en zoekt de drukkerij op die dit soort enveloppen in Europa kan drukken. In Nederland is daar niet één bedrijf voor te vinden.

Europees netwerk

Drukwerkcoaching zoekt naar de bron en het meest gespecialiseerde bedrijf in Europa. Dit hebben we gedaan door contacten te leggen met de overkoepelende organisatie waarbij alle producenten van enveloppen in Europa zijn aangesloten. Op deze manier vinden we 5 producenten die deze enveloppen kunnen maken. Uiteraard kom je dan ook bij de organisatie die deze enveloppen nu produceert en daarnaast nog twee andere bedrijven die offerte hebben gemaakt. Verdere details willen wij u graag persoonlijk uitleggen. Uiteindelijk hebben we hier besparing van 20% op de inkoopprijs kunnen bewerkstelligen. Zeker als bedrijven al lang bij dezelfde drukker of leverancier zitten is er geld te besparen.

Wat kunnen we voor u besparen?

Wanneer u ons een onderzoek laat verrichten komt Drukwerkcoaching even meekijken in uw inkoopproces en gaat dan voor u op zoek naar een kostenbesparend alternatief. U blijft zelf de volledige controle houden over uw huidige of eventueel nieuwe leverancier. Bij dit onderzoek is Drukwerkcoaching als freelancer bij u in dienst en laat zich alleen door u betalen en vraagt geen bedrage van de nieuwe leveranciers.

Vrijblijvend advies

 • "Unieke kennis van grafische technieken en producten"

  Lars van der Made, Marketing Manager, Perfectpro B.V.

  Als innovator binnen ons eigen vakgebied werken wij graag aan drukwerk dat de grenzen van de mogelijkheden raakt. Mario heeft voor ons talloze uitdagende projecten verzorgd. Van innovatieve materialen en samenstellingen tot unieke vormen en afwerkingen. Door zijn brede netwerk van professionals kan hij ons altijd verrassen met noviteiten, waar we ook dankbaar gebruik van maken. Naast zijn uitgebreide kennis van producten, technieken en processen verloopt ook de communicatie eerlijk en helder. Al met al meer dan voldoende redenen voor ons om de komende jaren ook weer te rekenen op de expertise van Drukwerkcoaching.

 • "Drukkerij met de laagste prijs"

  Yvonne van Erp, directeur, Bolucchi

  Ik heb Mario Klomp gezegd dat ik op zoek ben naar de drukkerij met de laagste prijs. Mario heeft mij daarop geantwoord dat die helaas niet bestaat. Echter hij gaf tegelijkertijd aan dat hij kan zorgen voor de drukkerij met de meest faire prijs. Wij hebben nu geen zorgen meer want elk project wordt steeds neergelegd bij de beste partij. De partij die een grafische opdracht het beste kan uitvoeren op basis van zijn specialisme.

 • "Flexibel, eerlijk en daadkrachtig"

  Daan Zeven, Marketing Officer, Shimano

  Mario heeft me altijd perfect geadviseerd en heeft meerdere internationale projecten geweldig afgeleverd. Zijn enorme kennis van de grafische industrie, gecombineerd met zijn daadkracht en flexibiliteit, heeft er altijd voor gezorgd dat projecten op tijd en binnen budget werden opgeleverd, zelfs als er last-minute wijzigen waren. Bovendien zorgen zijn expertise en zijn grote netwerk ervoor dat je altijd een oplossing op maat krijgt, gecombineerd met een garantie voor een goede prijs. Mario is een van de mensen bij wie ik altijd met het volste vertrouwen projecten heb neergelegd.

 • "Vertrouwd en stipt"

  Edward van den Bosch, directeur, Edvance Marketingcommunicatie

  Ik ken Mario al vele jaren. Als collega en als leverancier. Het fijne van Mario is dat hij recht door zee is en dat je voor 100% aankunt op zijn advies. De grafische expertise heeft hij in decennia opgebouwd. Wil je een messcherpe prijs dan kan dat. Belangrijker nog: De prijs- en kwaliteitverhouding is altijd optimaal. Met andere woorden: dit is gewoon het beste adres. Vertrouwd en stipt.

 • "Post mailing brochures kostenbesparing"

  Directie, Basiq Dental BV

  Als ervaren inkoper heb ik geleerd dat de inkoop van drukwerk een wel heel bijzondere marktkennis vraagt. Toen ik Mario Klomp uitlegde hoe wij onze post mailings georganiseerd hadden en hem vroeg daar eens zijn licht over te laten schijnen, kwam hij met twee voorstellen voor verandering. Ik dacht de aanbodzijde van de grafische markt zelf al goed te kennen, maar dat bleek niet helemaal waar. De twee voorstellen waren overtuigend en we hebben ze uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een substantiƫle kostenreductie kunnen realiseren.

 • "Kleurkaarten t.b.v. kleurstalen houtnerf"

  Lilianne Ceelen, marketing manager, Parthos B.V.

  Mario zoekt naar het best haalbare resultaat als het aankomt op het afstemmen van kleuren. Hij neemt hiervoor uitgebreid de tijd en tracht het optimale te realiseren. Drukwerkcoaching heeft gezorgd dat het drukwerk identiek is aan onze echte kleurstalen.